“Konkurranse er jungelens dynamikk, mens samarbeid er sivilisasjonens lov"

                  Peter Propotkin

SAMARBEID

Jeg samarbeider med flere forskjellige organisasjoner og samfunnsaktører. Jeg underviser på Handelshøyskolen BI, og har samarbeidsprosjekter med Sparebankstiftelsen DNB, Kilden Teater og Konserthus og Nationaltheatret. På større oppdrag hvor det er en fordel å være flere konsulenter samarbeider jeg med andre lederutviklingsfirma.

Handelshøyskolen BI

I 10 år har jeg undervist og holdt kurs for ledere på Handelshøyskolen BI. Jeg kjører Executive Master of Mangagement-programmet Teamledelse sammen med Trond Kjærstad og Donatella De Paoli. Tidligere har jeg undervist på masterprogrammene Ledelse, makt og mening og Consulting. Jeg har også vært veileder og sensor på Ledelse, makt og mening. Det å ha en fot godt plantet i akademia gir oppdatert teori og forskning som gjennomsyrer alle mine lederprogrammer, nettkurs og ledergruppeutviklingsprosesser.

Les mer her

Sparebankstiftelsen DNB

Sparebankstiftelsen DNB har som mål å skape positive ringvirkninger i samfunnet. De finansierer et program hvor en gruppe spesielt utvalgte ildsjeler, som har gjort mye frivillig arbeid, får to år med personlig utvikling. Deltagerne får et lederprogram som består av sju-åtte samlinger på tre-fem dager pr samling, hvor deres ledergjerning utvikles og styrkes. Kjetil Eikeset og jeg har stått for planlegging og gjennomføring av opplegget for kull 4, 5 og 6, i tillegg til opplæring av mentorer over tre samlinger. Jeg er glad og stolt over å få styrke ildsjeler som skaper så mange positive ringvirkninger for andre mennesker!

Les mer her

Kilden teater og konserthus

Jeg har sterk tro på at teater, kunst og kultur i kombinasjon med lederutvikling kan gi en annerledes og effektfull vei til vekst i rollen og som menneske! Jeg har et samarbeid med Kilden teater og konserthus hvor vi arrangerer fire samlinger i Kildens lokaler og en samling i utlandet for ledere i Agderregionen. Samlingene holdes i vakre omgivelser midt på hovedscenen, bak scenen, i kostymelager osv. Jeg er faglig ansvarlig og holder i lederfaget og utviklingsprosessen, mens skuespillere spiller ut budskapet og musikk forsterker prosessen. Bildene lenger ned på siden er fra første samling. På første kull fikk 120 ledere fra 10 forskjellige organisasjoner oppleve den unike innfallsvinkelen til å utvikle ledere!

Les mer her

Nationaltheatret 

Jeg har vært med på å utvikle og gjennomføre et lederprogram for ledere på høyt nivå i samarbeid med Nationaltheatret. Samarbeidet ble inngått i min tidligere jobb som daglig leder for lederutviklingsfirma Promethevs. Vår ambisjon var å lage et program som brukte kunstens kraft kombinert med lederutvikling til å styrke ledere. Lederprogrammet Mimesis ble født og to kull har opplevd fire samlinger i magiske omgivelser på teatret. Den femte samlingen ble avholdt i Ibsens fotspor i Roma, Amalfi og Sorrento, hvor blant annet Kåre Conradi skapte sterke øyeblikk. Et utvalg av Nationaltheatrets toppskuespillere forsterket budskapet på samlingene. Mimesis ble banebrytende i å benytte kunstens kraft for utvikling av mennesket i lederrollen!

Les mer her

Lederutviklingsfirma

Jeg samarbeider med flere andre lederutviklingsfirma på oppdrag hvor det er en fordel å være flere konsulenter. Jeg har et nettverk av dyktige fagpersoner, og inviterer forskjellige konsulenter med på oppdrag. Konsulentens spisskompetanse matches mot organisasjonens behov. 

Bilder fra første samling i partnerprogrammet til Kilden. Fotograf Jacob Bouchard, danser Toma Young, fiolinist Marin Stallemo Bakke

Anne-Cecilie Kran, HR-direktør Oslo politidistrikt

«Mimesis var en fantastisk reise i egen utvikling som leder med Norges beste skuespillere og konsulenter i samspill og flotte omgivelser»

"Ingen har noensinne blitt fattig av å gi" 

 

Anne Frank