«Lov meg at du alltid er tro mot deg selv,

sann i dine følelser, og at du virkelig lever..!»

 

Odas bror på dødsleiet

MUNCH OG BOHEMEN

HÅNDTERE DET MENNESKELIGE LANDSKAPET

 

Hva gjør du når en medarbeider reagerer med irritasjon, sinne eller passiv aggressivitet? Hva når du selv kjenner at begeret er i ferd med å renne over? Hvordan kan du få medarbeidere og kolleger til å fosse over av motivasjon og lyst til å gripe fatt i utfordringer sammen med deg? Vi er alle mennesker, og en god leder har kunnskap og trening i å håndtere det menneskelige landskapet.

Munch maler ut vår menneskelighet på en måte som berører en hel verden. Han fikk inspirasjon av bohemen, som på slutten av 1800-tallet satt på Grand Cafe og sydet av livskraft, radikale ideer og mot til å endre Norge! Bohemen, med Hans Jæger, Oda Lasson og Christian Krohg i spissen, tar livet ut til det ytterste og lever intenst, ekte og helt. "Lov meg at du alltid er tro mot deg selv, sann i dine følelser, og at du virkelig lever..!", sier Odas bror på dødsleiet. Det blir hennes ledestjerne. Bohemen rommer sine følelser, på godt og vondt, og utstråler livskraft og tydelig retning!

Autentiske ledere som kjenner seg selv, og er i kontakt med sine følelser, kan utstråle en livskraft som gjør at man får lyst til å være med! Denne samlingen handler om å forstå og håndtere følelser i seg selv og andre. Andres reaksjoner og følelser kan være til nytte og besvær. Hvordan møte dette på en måte som løser opp i fastlåsthet og motstand? Som gir vann på mølla for gode prosesser?

Samlingen holdes på idylliske Ramme på Hvitsten, hvor bohemen delte vidløftige ideer inn i sommernatten, og Edvard Munch malte i sitt sommerhus. Det blir omvisning i den vakre Havlystparken og i utstillingen med malerier fra Munch og bohemmiljøet. Samlingen kan kombineres med en dag på Munchmuseet i Bjørvika med båt ut til en lekker middag på Ramme.

 

Hovedtema på samlingen:

  • Bohemens påvirkningskraft gjennom å leve ekte, ærlig og helt
  • Hvordan forstå og håndtere det menneskelige landskapet?
  • Emosjonell kompetanse i lederrollen
  • Andres følelser, til nytte og besvær, og hvordan håndtere det?
  • Empatisk validering som lederverktøy
  • Hemmeligheten bak å skape motiverte, ivrige medarbeidere
  • Styrke relasjoner i teamet
  • Økt grad av samarbeid på tvers
  • Selvledelse som utgangspunkt for å lede andre
  • Resultatoppnåelse gjennom autentisk ledelse

Jeg hjelper deg å tenke rundt hvilken prosess din organisasjon trenger

Ta kontakt for en uforpliktende samtale:

Ta kontakt her